Samenwerking De Échte Kapper

Hairboost is geknipt voor De Échte Kapper.

In vakbladen en op internet zag ik het steeds vaker voorbij komen, is jouw salon geknipt voor De Échte Kapper? Nieuwsgierig nam ik contact op om erachter te komen wat dit betekende.

In mei 2015 kreeg ik bezoek van René Huisman,oprichter van De Échte Kapper om mij meer te vertellen over wat het bedrijf voor Hairboost kon betekenen en wat een eventuele samenwerking zou kunnen opleveren.

Na een ontzettend leuk gesprek met ontzettend veel informatie zijn wij de samenwerking aangegaan.

De Échte Kapper is een jong dynamisch bedrijf die in 2014 gestart is en zich inzet om kapsalons met elkaar te verbinden en te ondersteunen op verschillende vlakken.

De Échte Kapper heeft ons in de eerste paar maanden geholpen met marketing en over social media kregen we vooral tips over de do’s & don’ts want de mond op mond reclame wordt voor een groot deel toch vervangen door het social media.

De Échte kapper is ondertussen uitgegroeid tot een organisatie die zich niet meer alleen bezig houdt met marketing en social media maar die ons veel meer te bieden heeft zoals collectieven, academy, complete administratie en nog veel meer!

Door de juiste ondersteuning die geboden wordt door De Échte Kapper kunnen wij als salon alleen nog maar groeien en zijn wij klaar voor de toekomst!

Vind ons op www.deechtekapper.nl en laat eventueel een beoordeling achter.